Rectangle 4Rectangle 4cancelfacebook-fShapefacebook-f

Nieuws

NLdoet 2018

Door de regen geen schilderacties tijdens NLdoet 2018 afgelopen weekend. Wel is de speelplek aan de P. Flintstraat weer helemaal fris dankzij inzet van de buurt.

Lees meer

Saxion stadsLAB

Op 19 februari hebben wij kennis mogen maken met de nieuwe studenten van het StadsLAB van Saxion! Zij gaan de komende weken aan de slag met een opdracht in de Vijfhoek.

Lees meer

Werkplaats 31@

Sommigen van jullie kennen hem al, anderen gaan hem zeker ontmoeten; Gerard van Bussel van Werkplaats 31@.

Lees meer

Einde speeltoestel is niet einde speelplek

Uiteraard streven we ernaar om het verwijderen van speeltoestellen en –plekken zoveel mogelijk met de buurt te organiseren. In sommige gevallen was het nodig om de toestellen te verwijderen. Dit omdat we simpelweg niet het risico langer konden lopen op ongevallen.

Lees meer

De nummering van de speelplekken

Hoe zit het met de nummering van speelplekken? We leggen het je graag even uit!

Lees meer

Van speelplek naar gezamenlijke tuin

Een van de eerste speelplekken waar bewoners wat mee wilden was de Molengang. De Deventer binnenstad is vanaf het voorjaar een mooie plek rijker.

Lees meer

Prullenbakken en speelplekken, opgelet!

Zoals enkelen van jullie wellicht gemerkt hebben is gemeente Deventer prullenbakken aan het verwijderen en/of verplaatsen. Laat het nou ook net zo zijn dat er bij een speelplek van oudsher een prullenbak staat. Maar voor hoe lang nog?

Lees meer

Lidl schenkt loungebank

De supermarktmanager van Lidl Deventer, Karel de Groteplein overhandigde de cheque met veel plezier. ,,Onze klanten hebben massaal gehoor gegeven aan de Lidl helpt lokaal actie en laten weten wat Lidl voor Deventer kan betekenen. Het is geweldig om als plaatselijke supermarkt lokaal betrokken te zijn en projecten te ondersteunen''.

Lees meer
Neem contact met ons op