Rectangle 4Rectangle 4cancelfacebook-fShapefacebook-f

Mijn Speelplek

Tevreden Spelen Kaart

Kijk hieronder of jouw speelplek op de kaart staat en zodoende onder Tevreden Spelen valt. Klik dan op de speelplek voor uitgebreide gegevens en de huidige stand van zaken.

Klik hier om de map te gebruiken

Tevreden speelplekken
Overige speelplekken

#komoptan

Ben jij benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor de speelplek in jouw buurt?
Er zijn 3 manieren om met ons samen te werken:

 

Herontwikkelen

Jij en jouw buren zijn erg blij met de speelplek en jullie willen meebeslissen over de inrichting ervan. Bovendien beheren en onderhouden jullie deze plek graag!

 

Tevreden Spelen ruimt dan samen met jullie de speeltoestellen op en maakt ruimte voor natuurlijke spelaanleidingen die jullie zelf indelen en plaatsen.

Natuurlijk Verloop

Jullie zijn tevreden met de speelplek en maken er graag gebruik van. Wat jullie betreft hoeft er niets te veranderen.

 

Binnen 10 jaar wordt de speelplek alsnog geruimd. In de tussentijd zorgt Tevreden Spelen voor het beheer van jullie speelplek. Jullie houden deze plek netjes en gezellig en kunnen daarnaast extra budget voor de plek verdienen door het openbaar groen in jullie buurt te onderhouden.

Stopzetten

Jij en jouw buren gebruiken de speelplek in jullie buurt niet en niemand heeft interesse om deze weer aantrekkelijk te maken.

 

Tevreden Spelen haalt de speeltoestellen weg en de plek wordt weer Openbaar Groen. De plek wordt aangeheeld met gras of tegels. De gemeente zal verder zorg dragen voor het beheer.

Aan de slag!

Is jouw speelplek onderdeel van Tevreden Spelen?

Is er een probleem of calamiteit?

Heb je een idee?

Klik op de kaart, de button, of neem contact met ons op!